onsdag 7 september 2011

"Säljarna har ofta höga krav - men budgivning förekommer".

Kimberly RåbrantEnjoy Living säger så här om hus på Strandhem:
- Strandhem är ett område som tilltalar många olika målgrupper eftersom det har många fördelar. Närheten still havet, närheten till stan samtidigt som det ligger naturskönt, lugnet, gemenskapen är några av fördelarna med Strandhem.
- Vi har sålt många hus på Strandhem och det har varit alla olika målgrupper, t ex singlar, barnfamiljer men också medelålders som sökt ett något mindre boende än när barnen bodde hemma.

- Budgivning blir det när två intressenter vill ha samma objekt och Strandhem är populärt, så visst förekommer budgivning.

- Både säljarna och köparnas medvetenhet har ökat i och med internet, så visst har säljarna förhoppningar om att få ut så mycket som möjligt för sin bostad. Utbud och efterfrågan påverkar. Ibland kan det vara tvära kast. Allt styras av marknaden.
- Ett attraktivt läge är ju ett attraktivt läge och många vill bo på Strandhem.

- Intresset för Strandhem är stort. När en spekulant ”hittat” området är det oftast där de vill bo och då håller de koll på vilka hus som är till salu. Det finns inte många andra områden som har samma läge och fördelar som Strandhem. Vi på Enjoy Living blir alltid glada när vi får in ett hus till försäljning på Strandhem eftersom det oftast är både trevliga säljare och spekulanter. Och så trivs vi bra där ute själv, så det är lätt att förstå att man vill bo där.
Jan Jönsson, mäklare på Bjurfors ser att det är mest ensamstående som söker hus på Strandhem. Få hus går till budgivning, oftast har säljarna för höga krav.
- Intresset för Strandhem är normalt, men inte lika populärt som Bunkeflostrand, Klagshamn och Tygelsjö.

1 kommentar:

  1. Ja det var tre uttalanden från mäklare.
    Av dessa skulle jag ju inte anlita Bjurfors. Uttalandet verkar oengagerat och åt det negativa hållet.

    SvaraRadera